Снимка: , уикипедияИзвестен бивш футболист и любимец на милиони фенове влиза

...
Снимка: , уикипедияИзвестен бивш футболист и любимец на милиони фенове влиза
Коментари Харесай

Осъдиха Робиньо на девет години затвор

Снимка: , уикипедия

Известен някогашен футболист и любим на милиони почитатели влиза в пандиза.

Бившият национал на Бразилия Робиньо загуби обжалването на неоправдателната си присъда, откакто Апелативният съд в Милано удостовери, че той би трябвало да влезе в пандиза за 9 години, написа Спортал.бг.

36-годишният нападател е обвиняем по дело за присъединяване в групово обезчестяване отпреди седем години, когато играеше за Милан. Още през 2017 година той чу въпросната присъда. Сега му остава финален късмет – да апелира и пред Касационния съд.

Обвинението е за закононарушение от 2013 година. Инцидентът е станал в дискотека в Милано, където бразилецът и петима негови другари са насилили полово 22-годинишна жена от Албания. Основният аргумент на Апелативния съд в този момент беше, че няма по какъв начин за интервал от 30 до 50 минути, колкото е траяло всичко, дамата да е правила секс с шестима души по свое предпочитание. Освен това прокуратурата показа аудиозапис, на който се чува по какъв начин Робиньо споделя следното: " Много ми е смешно, тъй като въобще не ми пука. Тази жена беше толкоз пияна, че даже не знае какво се е случило ". 

И въпреки всичко Робиньо надали ще попадне зад решетките. Тъй като в Бразилия работи закон, който не разрешава екстрадицията на нейни жители при каквито и да е условия, сега футболистът си се разхожда на независимост.

Това ще рече, че даже присъдата да остане каквато е, южноамериканската нация ще би трябвало да промени законите си, с цел да може да изпрати Робиньо в Италия - нещо, което надали ще се случи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР